Кошарка

14 Септември

Panathinaikos - Crvena Zvezda, со почеток во 18:30 часот
Lukoil Akademik - Barcelona Regal, со почеток во 20:30 часот.
Цените на билетите за претстојните натпревари изнесуваат
Pl1 - 400 денари
Pl2 - 200 денари

15 Септември

Натпреварот за трето и четврто место ќе започне во 17 часот.
Натпреварот за прво и второ место ќе започне во 19 часот.
Цените на билетите за претстојните натпревари изнесуваат
Pl1 - 400 денари
Pl2 - 200 денари

Пакет влезници за двата дена изнесува
Pl 1 - 600 денари
Pl 2 - 300 денари