Трофеј Македонија 2011

Подготвителен турнир на македонската кошаркарска репрезентација

Купи Карти За Се го најавува подготвителниот турнир на македонската кошаркарска репрезентација пред Европското првенство во Литванија.

Турнирот ќе се одржи во спортскиот центар Борис Трајковски од 19 до 21 август.

 Карти за турнирот можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.

Распоред на натпревари
Натпревар почеток цена на билети
Македонија - Црна Гора 21 часот трибини - 100 денари
партер   - 150 денари
Црна Гора - Нов Зеланд 21 часот 100 денари
Нов Зеланд - Македонија 21 часот трибини - 100 денари
партер  -  150 денари