KOROLOVA

По повеќе од година и половина исчекување, конечно со особено задоволство можеме да го најавиме враќањето во „Старата нормалност“ онаа вистинската и единствена.

Враќањето ќе го прославиме со навистина специјален настан, во Скопје ни гостува една од најголемите ѕвезди во подем во моментов:

KOROLOVA
www.facebook.com/korolova.dj

Сабота 3 јули
Стадион на АРМ - Градски парк Скопје (open air)
Старт: 22:00

Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена за првите од 600 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа, како и онлајн на www.kupikartizase.com

*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.

Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство