Копија

kopija dramska pretstava

 

 

 

 

 

 Претставата "Копија" на Јанез Јанша, во продукција на Екзодус и Маска, од Љубљана, Слоенија.

31 Јули 2012, Предворје на Св. Софија,
почеток 21 часот

Цената на билетите изнесува 300 денари.