Концерт на млади музички надежи

humanitaren koncertХуманитарен концерт на млади музички надежи од областа на сериозната музика

Петок, 20 март 2015, 19:00
НУКЦ „Антон Панов“-Струмица

Гости: Васил Бургунџиев (пијано)
Стојан Стојанов (гитара)
од Нижото музичко училиште „Боро Џони“ - Струмица

Билети преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 100 денари.