Комедијата Не Запира Повеќе!

Stend up komedija

 

Уште една првокласна стенд ап комедија! 

Ви го претставуваме новиот член на балканската стенд ап дружина - Никола Силиќ со неговото прво гостување во Македонија, засилен од веќе познатите Пеџа Бајовиќ и Срѓан Динчиќ.
Тројца од најпопуларните стенд ап артисти со нов материјал, повторно подготвени да ве насмеат до солзи.

19 Јануари, клуб 69, почеток 22 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 150 денари.
Цената на билетите на врата изнесува 200 денари.

http://www.facebook.com/balkan.standup