Кој е тука идиотот?!

koj e tuka idiotot

Претставата  која ја очекувавте со месеци, а ќе ја прераскажувате со години, наместо на 07.05.2016   ќе се одржи на 14.05.2016 во 20 часот во Домот на Арм!
Купените карти важат, а картите  кои преостанаа можете да ги купите тука по цена од 400 денари. Оние кои сакаат да ги рефундираат истите, тоа можат да го сторат на продажните места од каде што ги набавиле билетите. Доколку билетите сте ги купиле онлајн испратете емаил со барање за рефундација во кој ќе го назначите бројот на нарачката на contact@kupikartizase.com

Миленикот на балканските жени, шармантниот, духовитиот и оригиналниот Милан Калиниќ и неверојатниот, луцидниот и харизматичниот Срѓан Ивановиќ ќе ви го дадат одговорот на круцијалното прашање на денешницата: Кој е тука идиотот?! Претстава која ќе ве насмее до плачење, претстава која ќе ве освежи, која ќе ви ги реновира и духот и телото! Одморете се и уживајте со една од најдобрите комедии во последните десет години, комедија која ја виделе повеќе од 70 000 луѓе!!dom na arm

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!