КК Работнички - КК Пелистер Спорт

logo na klublogo na klubПрва машка лига
КК Работнички - КК Пелистер Спорт
06 Ноември (среда), почеток: 19:00,
Сала Градски Парк
Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 100 денари.