КК Работнички - КК Лирија

kkrabotnickikk lirijaПрва лига мажи
КК Работнички - КК Лирија
15.11.2013
Сала "Градски Парк"
почеток: 17:30 часот
Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 100 денари.