КК Куманово - КК Струмица

Натпревар од А групата, од регионалната БИБЛ лига помеѓу

КК Куманово - КК Струмица

21.12.2016, Спортска сала Куманово, почеток 19 часот

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се.