КК Куманово - КК Сигал Приштина

kk kumanovoНатпревар од А групата од регионалната БИБЛ лига
КК Куманово - КК Сигал Приштина
13 декември, Спортска сала Куманово, почеток во 19 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.