КК Куманово - КК Работнички

kosarka Дерби на колото во Куманово

КК КУманово - КК Работнички
сабота, 24 декември, почеток 19 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.