КК Куманово - КК Пеја

kk kumanovoАБА лига

КК КУМАНОВО - КК ПЕЈА

среда, 22 февруари
Спортска сала Куманово
почеток 19 часот

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.