КК Куманово - КК Берое

kk kumanovoНов натпревар од регионалната Библ Лига, помеѓу КК Куманово и КК Берое.
вторник, 15 ноември, почеток 19 часот.

Билети во предпродажба помеѓу продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.