Othersound #3 Kate Simko & London Electronic Orchestra / DJ Edie Richards

За првпат во Македонија:
Othersound #3

Kate Simko & London Electronic Orchestra
+ DJ Eddie Richards

Петок, 24 Февруари
Локација: Станица 26
Старт: 22:30

Карти во претпродажба по цена од 350 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, Кино Карпош и Радио Бар. На врата цената на билетите ќе изнесува 500 денари.

 kate simko

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!