КАРОЛИНА

Каролина LIVE

Авалон продукција ја најавува Каролина live на 13 мај 2011 година во спортски центар "Борис Трајковски" со почеток во 21 часот.

Картите по цена од 300 и 500 денари се пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се. Со секоја купена карта следи подарок ЦД "Капка под небото" кое ќе можете да го подигнете на влез на концертот со приложување на картата.

Каролина шема на седење