Каролина акустично

Сакаме да Ве информираме дека влезниците за концертот на Каролина кој што ќе се одржи на 22 ри Декември во Универзална сала, во продажба ќе бидат пуштени на 3ти декември, по цена од 400,оо денари на следните продажни места:

 

Билетара на Универзална сала