Распродадени сите шест концерти на Каролина!!!

koncert

Почитувани,

 

Ве Информираме дека се распродадени сите влезници за шестте промотивни концерти на Каролина за проектот „Македонско девојче 2“ кои а треба да завршат на 25 февруари.

Цена на пакетот, влезница плус луксузно дигипак издание е 600 денари. Влезниците се продаваат преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се”, online како и на билетарата на МОБ.

Како што претходно Ве информиравме албумот “Македонско Девојче 2” ќе биде во слободна продажба од 25 ти февруари низ цела Македонија.


Ваша, 

Авалон продукција

mob mapa