Каролина акустично

akusticen koncert na makedonskata pop zvezda

Влезниците за концертот на Каролина, кој што ќе се одржи на 22 Декември во Универзална сала, се пуштени во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се и истите чинат 400,оо денари.