Софиски Камерен Оркестар

kameren orkestar koncertСофиски Камерен Оркестар
Хиуним Јун - флејта (Јужна Кореја)
Јун Џи Хан - виолина (Јужна Кореја)
Јанг Чил Ли - диригент (Јужна Кореја)

Програма: Вивалди, Меркаданте, Чајковски


16 Август 2012, Св. Софија,
почеток 21 часот

Софискиот камерен оркестар е ансамбл од амбициозни и посветени музички уметници чија цел е да го презентира најдоброто од класичното и современо музочко творештво.

Цената на билетите изнесува 300 денари.