Kabadayas

koncert

 

Концерт на Kabadayas, во МКЦ, Кино Фросина. 13 април, сабота, почеток 21 часот.
Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, гтц 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.