Каролина турнеја ”Смеј ми се смеј” - антички театар Охрид -Откажана

Концертната турнеја на Каролина Гочева е откажана! Билетите можете да ги вратите на продажните места на кои што сте ги купиле со приложување на фискалната сметка. Оние кои купиле онлине билети се замолуваат да испратат емаил на contact@kupikartizase.com со бројот на ваучерот и датумот на извршената трансакција.

smej mi se smej koncerttna turneja

Со огромно задоволство сакаме да Ве информираме, дека после распродадените 6 концерти во Македонска Опера и Балет во Скопје, Каролина со проектот “Македонско Девојче”, ова лето на open air - турнеја “Смеј ми се смеј”, ќе одржи концерт во античкиот театар во Охрид.

Влезниците за четирите концерти веќе се во продажба, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Охрид – Антички Театар

25 Јули 2014/ почеток 21часот

Седење – 400,оо денари

Стоење - 300,оо денари