Каролина турнеја ”Смеј ми се смеј” - Дојран

Каролина со “Македонско Девојче”, на летна турнеја ”Смеј ми се смеј”
во античките театри во Битола и Охрид, а на 2ри Август во Дојран!

koncert

 

Со огромно задоволство сакаме да Ве информираме, дека после распродадените 6 концерти во Македонска Опера и Балет во Скопје, Каролина со проектот “Македонско Девојче”, ова лето на open air - турнеја “Смеј ми се смеј”, ќе одржи концерти во античките театри во Битола и Охрид, а за 2ри Август ќе настапи во Дојран.

Дојран – Градски Парк - Стар Дојран

02 Август 2014 почеток: 21часот

Цена : 300,oo денари

Влезниците за четирите концерти веќе се во продажба, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.