Justin Bieber

justin bieber

Најголемата поп ѕвезда на денешницата во склоп на неговата турнеја на која го промовира својот актуелен албум “Purpose” потврди дека по прв пат ќе настапи во Хрватска! Концертот на Justin Bieber ќе се одржи на
09. ноември 2016 година
во Арена Загреб!

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

justin bieberПартер – 8.950

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 08.11.2016 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Загреб во 21:00ч. 
*Пристигување во Загреб на 09.11.2016 околу 10ч.
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 20.00ч.
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Загреб - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;