Jungle Beach Festival - Metodi Hristov

 

SUN Production Ви најавува

JUNGLE BEACH FESTIVAL VOL. 1 со Методи Христов во Охрид на 01 август 2021.

Цена на влезници

  •  - 500 денари до 27.07.2021
  •  - 600 денари од 28.07.2021
*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.
Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство.