Juice

Клуб Колосеум со гордост ви го најавува стартот на новата концертна HIP - HOP сезона со перформанс во живо на

 

Da Rap Boss - JUICE


juice koncert

2 часовен ултимативен настап кој ќе го запали вашиот омилен подиум!!!


Влезници во предпродажба од Понеделник 7 Ноември на сите продажни места на ККЗС по цена од 200 денари.


Happy Days од 7 до 9 Ноември (Понеделник - Среда) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 150 денари.