Joe Satriani

gitarski virtuoz

 

 

 

Промоторската куќа Long Play со гордост ви го најавува концертот на гитарскиот виртуоз Joe Satriani на 24 Мај 2013, во Сава Центар, во Белград, Србија.

Билетите за претстојниот концерт можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 1290, 1490 и 1650 денари. Организираниот превоз изнесува 2100 денари.