Joe Cocker

Joe Cocker

Авалон Продукција со задоволство Ве информира дека веројатно најдобриот rock & blues & soul пејач на светот на сите времиња за прв пат доаѓа во Македонија.

Joe Cocker за повеќе од четириесет години има објавено 21 студиски и четири албуми во живо,продадени во милионски тиражи, уметник со освоени Греми, Златен глобус и Оскар и е од ретките британски музичари кој е добитник  на OBE (Order of the British Empire), а неговиот непогрешлив blues & soul глас станува најпозната  музичка  марка.

Концерт ќе се одржи на 15-ти Јуни во арената “Борис Трајковски”!!!

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од 07.04.2011 година во сите продажни места на ККЗС.

 

 

 

 
ЦЕНИ НА БИЛЕТИ
Стоење 900 денари
Блок 1,2,14,15 седење 1000 денари
Блок 4 до 12, М4, М12, П3 седење 1200 денари
Блок 3, М3, М13, П2 седење 1500 денари
Блок 13 (ВИП), П1 2000 денари

Joe Cocker шема на седење