Jennifer Lopez Sofia

Светската ѕвезда Jennifer Lopez го потврди својот прв настап во живо во Софија...

18 Ноември 2012, Арена Армеец Софија.

Супер ѕвездата ја започнува својата Dance Again турнеја во Панама сити на 14 Јуни, а потоа ќе настапи уште во 7 други градови во Јужна Америка и 19 во Северна Америка, пред да дојде во Европа.
Фановите ќе имаат можност да добијат награди, интервјуа и ексклузивни снимки од текот на турнејата.

Билети онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 2 200, 2 550, 3 150, 3 500, 3 800 и 4 430 денари.
Организираниот превоз чини 1 550 денари.