Јennifer Lopez Dance Again Tour

koncert na jenifer lopez

За големината на оваа музичка уметница говорат преку 55 милиони продадени албуми. За нејзиниот талент говорат и многуте филмови во кои таа глумела. Нејзината успешност и убавина се поткрепени со бројни награди и признанија.... Нејзината страст кон музиката, професионалноста и искуството ветуваат неповторливо шоу.
Нејзината Dance Again турнеја следува како промоција на нејзиниот најнов албум Love.

20 Ноември 2012, Комбанк Арена, Белград, со почеток во 20 часот.

Цените на билетите ќе бидат објавени наскоро.