JAMES ZABIELA

james zabiela

Дојде и тој ден кога со осебена чест и задоволство Sun production ви го најавуваат отворањето на новиот клуб во градот убав. Во Скопје се отвора ФАБРИКА, во неа ќе се произведува среќа и добра забава.

За отворањето да биде вистински спектакл и ноќ за паметење се погрижија да го донесат еден од најголемите дј-и на денешницава, човекот кој со право го нарекуваат кралот на миксовите, заштитното лице на најпознатиот производител за дј опрема во светот PIONEER...

JAMES ZABIELA - (Blue Print Artists UK)

Домашна поддршка:
NIKIFOR
DARE vs NIXX

Петок 14 август 2015
Старт: 23:00
Клуб ФАБРИКА - Градски парк Скопје (Луна парк)

Влезници во предпродажба по супер промотивна почетна цена од 250 денари во ПОЛА Југотон и дистрибутивната мрежа на www.kupikartizase.com ширум републиката.