Jala Brat and Buba Corelli

Посебна чест ни е да го споделиме со Вас настанот кој ќе го одбележи лето 2018.

За прв пат во Велес и Македонија, Ви ги претставуваме имињата кои се синоним за незаборавна забава, Балканското дуо кое изведува еден по друг хит – Jala Brat & Buba Corelli!

Ве покануваме на 06.07.2018, на добро познатата локација - Cafe Eleven, во 21.00h, заедно да ги пееме „Balenciaga“, „Nema bolje“, „Mafija“ и сите останати, за нас добро познати песни. 

Пакети за резервации:

Ваучер 4000 + 6 карти = 7000мкд

1л Smirnoff +6 карти +6 води+4ред бул = 6000мкд

1л Stock +6 карти +6 води+4ред бул = 6000мкд

1л Јohnny Red +6 карти +6 води+4ред бул = 7500мкд

0.7 Johnny Blаck +6 карти +6 води+4ред бул = 8300мкд

0.7 Johnny Gold +6 карти +6 води+4ред бул = 10500мкд

0.7 Јоhnny Platinum +6 карти +6 води+4ред бул = 19000мкд

0.7Johnny Blue +6 карти +6 води+4ред бул = 25500мкд

0.7Ciroc +6 карти +6 води+4ред бул = 10000мкд 

Карти во пред продажба 500 мкд до 1 јули 2018

 

Резервации и информации на:

072/308-455 Pepi Samarov

078/742-179 Stole Gjorgiev

076/241-640 Kostadin Petrov

НАПОМЕНА!!!

Резервацијата станува валидна само со плаќање на понудените пакети !!