Ивана Селаков

Српската поп-фолк ѕвезда која веќе долги години успешно опстојува на естрадата, позната по многубројните хитови доаѓа во Скопје. На 30 јуни, Ивана Селаков и Драган Темелковски - Џони ќе се погрижи да поминете незаборавна ноќ во Central Park Summer Club- местото каде што забавата ја достигнува својата кулминација!

Карти во предпродажба: 200ден.