IRON MAIDEN

IRON MAIDEN 
22.07.2018, 

Пловдив, Бугарија 

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Штип (Нова пошта)  и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП наспроти Скопски саем) во 5 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија и Пловдив со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Пловдив околу пладне. Паркирање во близина на месноста ГРАБЕН КАНАЛ  каде што  се одржува традиционалниот фестивал HILLS of ROCK, во таа прилика со  нов формат- HILLS EXCLUSIVE со концертот на светската мега група  IRON MAIDEN во рамките на нејзината  Европска турнејата ''Legacy of the beast''

*Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 5650 денари
САМО ПРЕВОЗ 2300 денари

Аранжманот опфаќа:

*автобуски превоз 
*влезница од категоријата Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
За подетални информации јавете се на Александар 078 473 181