Iron Maiden

iron maiden

Култниот британски рок бенд, Iron Maiden ќе одржат концерт во Букурешт како дел од 6 месечната светска турнеја насловена The Book Of Souls. Концертот ќе се одржи на 30 јули (сабота), со почеток во 18 часот во Constitution Square. А како предгрупа ќе настапат The Raven Age.

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Diamond Circle – 7 500 мкд
Golden Circle – 6 600 мкд
Normal Circle – 5 850 мкд
Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 29.07.2016 во 21:45 чasot на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Букурешт во 22:00 часот 
*Пристигување во Букурешт на 30.07.2016 околу 09 часот
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 18.00 часот
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Букурешт - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;