IRON MAIDEN

IRON MAIDEN, 17.06.2014, Калемегдан парк, Белград

iron maiden

Купи Карти За Се ви нуди ексклузивна можност да присуствувате на најголемиот спектакл на балканот. Одсега пакет аранжмани, влезница + превоз, од Скопје, Охрид, Струга, Тетово, Гостивар, Кичево, Битола, Прилеп, Велес, Штип и Струмица.

Пристигнување во Белград околу 15:00 часот. Слободно попладне за разгледување на градот.
Почеток на концертот во 20:00 часот.
По завршувањето на концертот состанок на групата на точно определено место.  Пристигнување назад во раните утринските часови.

Во цената на аранжманот е пресметан:

  • превоз на релација со високотуристички автобус
  • влезница за концертот
  • организација и реализација на патувањето


Во цената на аранжманот не е пресметано:

  •   задолжителното патничко осигурување – 150 мкд

 

Скопје - Белград - Скопје
тргнување во вторник 17.06.2014, во 07:00 часот

Аранжман партер 1 - 4000 денари
Аранжман партер 2 - 3700 денари
Аранжман фан пит - 4550 денари

Охрид - Белград - Охрид
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014


Аранжман партер 1 - 4450 денари
Аранжман партер 2 - 4150 денари
Аранжман фан пит - 5000 денари

Струга - Белград - Струга
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014


Аранжман партер 1 - 4450 денари
Аранжман партер 2 - 4150 денари
Аранжман фан пит - 5000 денари

Кичево - Белград - Кичево
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014

Аранжман партер 1 - 4350 денари
Аранжман партер 2 - 4050 денари
Аранжман фан пит - 4900 денари

Гостивар - Белград - Гостивар
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014Аранжман партер 1 - 4250 денари
Аранжман партер 2 - 3950 денари
Аранжман фан пит - 4800 денари

Тетово - Белград - Тетово
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014

Аранжман партер 1 - 4150 денари
Аранжман партер 2 - 3850 денари
Аранжман фан пит - 4700 денари

Битола - Белград - Битола
тргнување од спортска сала Младост, во вторник 17.06.2014,

Аранжман партер 1 - 4450 денари
Аранжман партер 2 - 4150 денари
Аранжман фан пит - 5000 денари

Прилеп - Белград - Прилеп
тргнување од хотел Липа, во вторник 17.06.2014, во 04:45 часот

Аранжман партер 1 - 4350 денари
Аранжман партер 2 - 4050 денари
Аранжман фан пит - 4900 денари

Струмица - Белград - Струмица
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014

Аранжман партер 1 - 4450 денари
Аранжман партер 2 - 4150 денари
Аранжман фан пит - 5000 денари

Штип - Белград - Штип
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014

Аранжман партер 1 - 4250 денари
Аранжман партер 2 - 3950 денари
Аранжман фан пит - 4800 денари

Велес - Белград - Велес
тргнување од автобуската станица, во вторник 17.06.2014

Аранжман партер 1 - 4200 денари
Аранжман партер 2 - 3900 денари
Аранжман фан пит - 4750 денари

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
сите оние кои не испратиле ме и презиме, се молат истите да ги достават најдоцна до вечер на info@taglobus.mk, за повеќе информации обратете се на 047 553 666.