IRON MAIDEN

koncert vo zagrebКултниот метал бенд, Iron Maiden, со концерт во Загреб и неповторлива понуда.
50% попуст на влезниците за концертот!!!

Аранжманот опфаќа: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата
Аранжманот не опфаќа: Патничко осигурување

 

 

 

 mapa na salata