IMAGINARY SIGHT

Во среда на 1 август најдоброто од МАКЕДОНСКАТА ТРАНС СЦЕНА на едно место!!!

Настанот што не смеете да го пропуштите... 

IMAGINARY SIGHT

Fobi

Spirit Architect

Поддршка:

DARE

SOUNDKILLAH

FOBI 

Среда 1 август

ГРАДИШТЕ summe beach Club

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена од 400 денари, преку www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја.