Il Divo

Светската турнеја Il Divo 2012, го прати издавањето на нивниот нов албум Wicked Game и ќе сведочи за најновиот спој на моќни вокали, пејачки техники и оперски аранжмани.

koncert na svetskata atrakcija vo belgrad

Долгогодинешната кариера на Il Divo, неодамна беше крунисана со престижната "Artist of the Decade", Classic Brits награда.
Во нивната шестгодишна кариера, Il Divo континуирано се развиваат, придобивајќи милиони фанови ширум светот. Продале повеќе од 26 милиони албуми, 150 златни и платинасти дискови. Нивните, секогаш распродадени концерти, ветуваат целосно уживање, затоа што како што они кажуваат пеењето за нив не е работа, туку е страст.

Концертот ќе се одржи на 25 Септември, во Арена Армеец, во Софија, Бугарија. Со почеток во 20 часот.

Цените на билетите изнесуваат:

Блок 7 и 8, ред 8 до 13: 2 530 денари

Блок 7 и 8, ред 1 до 7: 3 150 денари

Блок 1 и 2, ред 17 до 21: 3 800 денари

Блок 1, 2, 3 и 4, ред 1 до 6: 4 430 денари

Организираниот превоз изнесува 1 550 денари.

Истите можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се.