Iggy Pop

 

IGGY POP

Atina, 08.06.2019,

(Release Athens festival 2019)

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во петок 07.06.2019 во 20 часот навечер.

Ноќно возење преку Граничниот премин Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Атина во сабота 08.06.2019 во утринските часoви.

Слободни 5 часа во центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за слoбодна туристичка прошетка.

Попладне, паркирање во близина на местото на концертот (Плато во близина на Пристаништето Пиреа) на 10-тина км јужно од Атина и слободно време до почетокот на концертот (една од фестивалските вечери на традиционалниот Release festival, на која освен главниот хед-лајнер, мегазвездата Iggy Pop, ќе настапат како предгрупи и James и Shame

 Почеток на настанот во 18 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот на Иги некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 09.06.2019 во претпладневните часови.

 

УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 7800 ден

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;