“Jungle in Town” - Ian Pooley

ian pooley“Jungle in Town” има чест да ви го представи познатиот германски ди-џеј Јан Пули.

Ди-џеј кој е добро познат на македонската публика како и по неговата безвременска музика така и по многу посетените и успешни настапи во нашата држава.

Пред публиката ке представи дел од неговиот нов албум “What I Do” но и неговите добро одбрани фанк и грув траки целото тоа сколпено во еден 2 часовен сет.

Како подршка таа вечер ќе настапат нашите добро познати ди-џеи Никифор, Томи Бојаџи и Нино Флудер.

Настанот ќе се одржи во малата сала на спортскиот центар “Борис Трајковски” со почеток во 22:00ч.

Вечерта на настанот бината и осветлувањето ке бидат од највисоко ниво а и публиката ке има можност да го слушне најквалитетното озвучување во Македонија.

Влезниците ке чинат 250 денари во предпродажба а 350 денари на врата.