Hux Flux | Ketil...

hux flux

После низата успешни Sacred Sound Frequencies, Axios Records се враќа на сцената со низа нови случувања.

За убав почеток на зимската сезона го најавуваат настанот на кој ќе имаме можност да чуеме дел од интересните скандинавски музики интерпретирани од

Hux Flux / Z-Plane Rec. / Sweden 

Ketil / Northern Psylight Rec. / Norway

B.E.N. / Axios Rec. / MK

OAK TALES / Axios Rec. / MK

За декорот ќе бидат задолжени нашите култни Lunar Deco.

27.11.2015 | Клуб Хавана
старт: 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 400 денари.
На врата билетите ќе изнесуваат 500 денари.

***********************************************************************************

hux flux1Axios Records is back with whole new series of events through the successful episodes of Sacred Sound Frequencies.

For the start of the new indoor season we start with the magical scandinavian sounds brought to us by:


۞ HUX FLUX / Z-Plane Rec. / Sweden

۞ KETIL / Northern Psylight Rec. / Norway

۞ B.E.N. / Axios Rec. / MK

۞ OAK TALES / Axios Rec. / MK


Deco by Lunar Deco


27.11.2015 Club Havana
start: 23:00

Tickets :
Presale @ Kupikartizase.com - 400den
On Entrance - 500 den