Hungaroring 2014

Програма за Hungaroring 2014

Аранжман со автобуски превоз и 3 ноќевања со појадок во хотел Хунор (***+), Будимпешта.

Поаѓање
24 јули (четврток), попладне

Престој
25 јули (петок) до 28 јули (понеделник), Будимпешта

Враќање
29 јули (вторник), рано наутро

hungaroring trka* За време на претстојот ќе има организиран превоз до Хунгароринг и назад (15км од хотелот).
Во петок за посета на тренингот, во сабота за посета на натпреварот за пол позиција и во недела за главната трка.
Во вечерните часови организирана е комплетна туристичка шема (Стар Будим, Цитадела, Плоштад на хероите, превоз до центарот за посета на вечерни забави)
Во понеделник организирана посета на најголемите шопинг центри Арена, Дунаплаза и Вестенд.

Цена на аранжманот 10 000 денари.
Во цената е вклучен комплетниот превоз наведен во програмата + 3 ноќевања со појадок во хотел Хунор (се наоѓа во најмирниот дел на Будимпешта, на 100 м од рекреативната зона на брегот на Дунав)

За повеќе информации обратете се во
ЕУРОТУРС Штип
078 473 181
075 859 778
(контакт лице Александар Тренчев)