Хумано Срце За Сите

Хуманитарен концерт 

Голем хуманитарен концерт

за децата болни од ретки болести

03 август 2011

Ѕвезди со ГОЛЕМО ХУМАНО СРЦЕ се:

БИЛЈАНА И ИВАН

ЈАНА И КИКО

ИВИЦА И ДЕНИС

macedonian idol

ИВА И САРА

јас имам талент

СИЛВИ БЕНД

АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ

ЕМИЛИЈА ГИЕВСКА

ЕМИЛИЈА ЦВЕТКОВСКА

LINE OUT

цена на карта:150 денари.

Карти можете да набавите на сите продажни места на Купи Карти За Се.