ХипХопКамп

leten kampОва лето на плажата Оревче во Охридско Градиште ќе се одржи вториот Хип Хоп Камп...

Специјален гостин, покрај најавените Френки од БиХ, Титаниум од Прилеп, Хроник од Струмица, како и неповторливите Тонио Сан и Џака Накот, Алфа и Римиски Масив - е најголемата ХипХоп ѕвезда од Србија - единствениот Марчело!

Марчело ќе биде придружуван од неговата екипа Филтери ( Ненси и Министар Лингвиста и Дј.Реид ) и ќе оддржи концерт со материјалот од неговите четери албуми - кои му го донесоа статусот на еден од најквалитетните артисти на балканот.
Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.