Hi Ohrid w/ Fabio Florido!

Ви го претставуваме воведот на дефинитивно најдобрата сезона на SUN Production журки досега!!!

Во сабота на 28 јули на втората и третата плажа во Градиште имаме навистина специјален настан:

MAIN STAGE / Градиште 2 

Fabio Florido

Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена од 400 денари.