Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

На 13-ти август на плажа Оревче настапуваат две андерграунд легенди на електронската сцена. Хернан Катанео и Ник Ворен ќе имаат четири часовен b2b настап. Настанот со хуманитеран карактер започнува во 22 часот.

Билети во предпродажба

-до 03 август- 600 денари

-од 03 август до 13 август 750 денари

- на врата 900 денари