Хенри VI

"Хенри VI" од Вилијам Шекспир, во режија на Џон Блондел,
во Македонска Опера и Балет, на 13ти Јуни 2012 година, со почеток во 20:00 часот.

pretstava vo mob

Билети преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.