Харис Џиновиќ во клуб Colosseum

Харис Џиновиќ

Клуб Colosseum со особено задоволство ви го најавува стартот на новата концертна сезона со една од најголемите балкански ѕвезди...

Сабота, 15-ти октомври ХАРИС ЏИНОВИЌ

Промоција на неговиот најнов албум MAGIC како и хитовите на многу генерации

Картите се во строго ограничен број.

Картите можете да ги набавите по цена од 400 денари на сите продажни места на ККЗС.

Карта можете да купите и онлјан преку нашиот портал.

За првпат оваа сезона влезниците можеме да ви ги испратиме директно на Вашата email адреса. Доколку имате iPhone, Android, Windows Mobile или било кој друг smartphone уред превземете го баркодот од email пораката.

Покажете го баркодот на влез во клуб Колосеум и нашиот систем ќе ве препознае со што ќе можете непречено да влезете.