Haris Dzinovic i Amadeus Band

koncertНајголема Журка на Балканот - Харис Џиновиќ и Амадеус Бенд
Метрополис АРЕНА 21 Декември 2013

почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Цените на билетите изнесуваат:

партер - 450 денари

VIP партер - 700 денари

VIP галерија - 600 денари